Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Bobby Brown raakte drugsverslaafd door Whitney'

Shownieuws

Bobby Brown geeft Whitney Houston de schuld van zijn verslaving. "Ik had nooit cocaïne gebruikt tot ik haar ontmoette", onthult hij in zijn autobiografie.

Bobby Brown geeft zijn ex-vrouw Whitney Houston de schuld van zijn drugsverslaving. "Ik had nog nooit cocaïne gebruikt tot ik Whitney ontmoette", onthult de zanger in zijn autobiografie 'Bobby Brown: The Truth, the Whole Truth and Nothing But'. Die komt volgende maand uit, meldt de New York Post donderdag.

De 44-jarige Houston en de 39-jarige Brown hadden een tumultueuze verhouding. De zanger, die hits scoorde met 'My prerogative' en 'Two can play that game', werd meermaals gearresteerd voor drugs- en alcoholgerelateerde zaken. Houston kampte ook met een drugsverslaving ten tijde van haar huwelijk. Zij kwam twee keer in een afkickkliniek terecht.

De 'Bodyguard'-actrice komt er niet goed vanaf in de pennenvrucht van haar ex-man, met wie ze vijftien jaar lief en leed deelde. "Ik denk dat we om de verkeerde redenen zijn getrouwd", vertelt Brown. "Zij wilde haar imago opvijzelen, terwijl ik alleen maar wilde liefhebben en kinderen wilde krijgen."

Volgens Brown lag het imago van 'American sweetheart' Houston aan diggelen toen werd gefluisterd dat de wereldster een lesbische relatie had met haar assistente Robin Crawford. "Haar enige oplossing was een geschikte man vinden en kinderen krijgen. Zo was ik opeens getrouwd met een van de grootste sterren van de wereld." Het stel kreeg samen een dochter, Bobbi Kristina (15).

Brown geeft toe dat zijn ontrouw ook heeft geleid tot de scheiding, die vorig jaar officieel werd uitgesproken. "Vrouwen gooien zich altijd voor mijn voeten", geeft de artiest toe. "Ik ben ook maar een man, dus soms hapte ik toe."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen