Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bastiaan Ragas werkt aan solomusical

Shownieuws

Bastiaan Ragas staat volgend jaar met een onemanmusical in het theater. Het stuk, dat de werktitel 'Cont@ct' heeft, gaat over 'liefde, leven en communicatie'.

Bastiaan Ragas staat volgend jaar met een onemanmusical in het theater. De productie, die de werktitel 'Cont@ct' heeft, gaat over 'liefde, leven en communicatie', vertelt zijn manager. De musical verkent nieuwe manieren die mensen aangrijpen om liefde te vinden, zo weerspiegelt ook de ondertitel 'Als vrouwen van Venus komen, waarom zit ik dan op Relatieplanet'.

Het stuk, dat in het najaar van 2009 in première gaat, wordt vergezeld door een nieuw album van de 36-jarige artiest. Het gaat niet om een soundtrack, maar om een losstaand album, waarvan enkele nummers terugkomen in Cont@ct.

Hoewel voor de musical al een producent is gevonden, moeten het verhaal en de muziek nog volledig worden uitgewerkt. Ragas is momenteel druk met de voorbereidingen van een nieuw televisieformat. Vanaf dinsdag is hij bij Veronica te zien als presentator van het populairwetenschappelijke programma Eye Opener.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen