Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Verhaal over tweede kind Heath Ledger opgeblazen'

Shownieuws

Een oom van Heath Ledger ontkent dat zijn neefje als tiener een kind heeft verwekt. "Het hele verhaal is compleet opgeblazen", vertelt hij aan Us Magazine.

Een oom van acteur Heath Ledger ontkent dat zijn neefje als tiener een dochter heeft verwekt bij een toen 25-jarige vrouw. "Het hele verhaal is compleet opgeblazen", vertelt Mike Ledger aan het Amerikaanse tijdschrift Us Magazine.

Hadyn Ledger, een andere oom van de Hollywoodster, onthulde maandag in de Australische krant Daily Telegraph dat er nog een kind rondloopt van zijn neef. "Het enige wat mijn broer heeft gezegd, is dat alles mogelijk is", vertelt Mike. "Daarna liep alles uit de hand. Zijn verklaring is volledig uit zijn verband gerukt."

Ledger, die in januari overleed na een onbedoelde overdosis medicijnen, zou als 17-jarige jongen een affaire met een 25-jarige vrouw hebben gehad. De vrouw, die samenwoonde met een ander, kwam er naar verluidt achter dat ze zwanger was toen de relatie met de blonde schooljongen al voorbij was.

De vrouw in kwestie ontkent in alle toonaarden dat haar dochter is verwekt door Heath. Ze zou volgens haar huidige man een DNA-test willen ondergaan om te bewijzen dat het kind niet van Ledger is. Daarmee zou ze voorgoed een einde willen maken aan de geruchten.

Heath Ledger werd op 22 januari dood aangetroffen in zijn appartement in New York. Uit de autopsie bleek dat de filmster was overleden aan een overdosis medicijnen, waaronder pijnstillers, slaappillen en kalmeringsmiddelen. Heath Ledger heeft een dochter met zijn ex-verloofde Michelle Williams, de 2-jarige Matilda Rose.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen