Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jerry Seinfeld met de schrik vrij na auto-ongeluk

Shownieuws

Jerry Seinfeld is dit weekeinde met de schrik vrijgekomen na een auto-ongeluk. De 53-jarige komiek sloeg zaterdag over de kop in de Hamptons bij New York.

Jerry Seinfeld is dit weekeinde met de schrik vrijgekomen na een auto-ongeluk. Dat vertelde zijn vrouw Jessica donderdag tegen de New York Post. De 53-jarige komiek sloeg zaterdag over de kop in de Hamptons bij New York.

De remmen van de klassieke Fiat van Seinfeld weigerden toen hij wilde invoegen op de snelweg. De acteur gooide daarop zijn stuur naar rechts, waardoor de auto in een slip raakte en over de kop sloeg. De hulpdiensten waren vrijwel direct ter plaatse, maar Seinfeld had geen medische hulp nodig.

Zijn vrouw vertelt dat de komiek enigszins beduusd reageerde toen hij werd thuisgebracht door een vriend die achter hem reed toen het ongeluk gebeurde. "De schrik kwam eigenlijk pas toen hij thuis was en besefte wat er gebeurd was", zegt ze. "Ik was heel erg opgelucht en dankbaar en ik prijs me gelukkig dat er niets is gebeurd. Het had natuurlijk veel erger kunnen aflopen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen