Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hillary Clinton verzot op Rolling Stones

Shownieuws

Hillary Clinton is een groot fan van de Rolling Stones. Ze kijkt reikhalzend uit naar de film 'Shine a light', een documentaire over de legendarische rockgroep.

(Novum/AP) - Hillary Clinton ziet er niet uit als een rockchick. Toch is de presidentskandidate een groot fan van de Rolling Stones. De vrouw van voormalig president Bill Clinton kijkt reikhalzend uit naar de film 'Shine a light', een documentaire over de legendarische rockgroep. Dat vertrouwde ze zondag toe aan verslaggevers aan boord van haar campagnevliegtuig.

De 60-jarige politica zag haar eerste concert van de Rolling Stones in 1965, toen ze nog op de middelbare school zat. Ze bewondert frontman Mick Jagger om zijn werkethiek. "Hij is een waanzinnige verschijning", vertelde ze. "Hij is heel gedisciplineerd, doet aan fitness en is ontzettend toegewijd."

In 'Shine a light' is te zien hoe haar 88-jarige moeder, Dorothy Rodman, Keith Richards ontmoet tijdens een concert in 2006. Volgens Hillary is haar moeder een nog grotere fan van de band dan zijzelf. "Ik dacht dat ze zou flauwvallen", zei ze over de ontmoeting met de gitarist.

De film van Martin Scorsese draait vanaf vrijdag in de Amerikaanse bioscopen. In Nederland is 'Shine a light' vanaf volgende week donderdag te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen