Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Finale Dancing Queen trekt 1,2 miljoen kijkers

Shownieuws

1,2 miljoen mensen zagen Ingrid Jansen en haar danspartner Uri het SBS-programma Dancing Queen winnen. Naar de show zelf keken 780.000 mensen.

Naar de finale van het SBS-programma Dancing Queen, gewonnen door Ingrid Jansen en haar danspartner Uri, hebben zaterdagavond 1,2 miljoen mensen gekeken. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek. Op de show zelf, die eerder op de avond werd uitgezonden, hadden 780.000 mensen afgestemd. De 24-jarige Ingrid heeft met haar overwinning op de 25-jarige Nana een danscontract in de wacht gesleept bij het bedrijf Stage Entertainment en een kroon, ontworpen door Rodrigo Otazu.

Een ander SBS-programma, Groeten uit de Rimboe, wist bijna hetzelfde aantal kijkers te trekken: 1,18 miljoen mensen. In het programma vertrekken drie gezinnen richting de rimboe. Bijzonder aan dit derde seizoen van het programma is dat de familie van goochelaar Hans Kazàn ook meedoet.

Familieshow Ik Hou Van Holland deed het met bijna anderhalf miljoen kijkers nog beter. Het best bekeken programma van zaterdagavond was echter afkomstig van Paul de Leeuw, die in Mooi! Weer de Leeuw bijna twee miljoen mensen op Nederland 3 liet afstemmen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen