Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna poseert als vrouwelijke Atlas

Shownieuws

Madonna lijdt niet aan misplaatste bescheidenheid. Op de cover van Vanity Fair poseert de zangeres als een vrouwelijke versie van de mythologische held Atlas.

Madonna lijdt niet aan misplaatste bescheidenheid. Op de cover van het meinummer van Vanity Fair poseert de popkoningin als een vrouwelijke versie van de mythologische held Atlas. In een pikant balletpakje draagt ze een grote witte wereldbol op haar rug. Aan haar benen prijken lange, zwarte rijglaarzen.

De 49-jarige ster, die binnenkort haar nieuwe album 'Candy store' uitbrengt, is het gezicht van de nieuwe 'Green Issue' van het maandblad. In het themanummer worden klimaatgerelateerde onderwerpen aan de kaak gesteld.

Madonna maakte zich al eerder hard voor het milieu. Zo gaf ze vorig jaar een optreden tijdens een concert van de campagne Live Earth in Londen. Speciaal voor het initiatief van Al Gore schreef ze het nummer 'Hey you'.

Ook met haar nieuwste single '4 minutes' presenteert de zangeres zichzelf als een wereldverbeteraar. "We hebben maar vier minuten om de wereld te redden", luidt het refrein.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen