Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dolly Dots en Gordon te gast bij Gerard Joling

Shownieuws

Het openluchtconcert van Gerard Joling, 'For your eyes only', zal bomvol beroemdheden zitten. Zo vergezellen Gordon, Dolly Dots en Jeroen van der Boom Joling.

Gerard Joling staat met zijn maatje Gordon op het podium tijdens zijn openluchtconcert 'For your eyes only'. De show zit bomvol sterren. Zo maken de Dolly Dots, Jeroen van der Boom en de Edwin Evers Band hun opwachting, verklapt Joling. Het feest barst 6 september los in Spaarnwoude.

De show wordt volgens de artiest een spektakel. "Het podium is echt krankzinnig", vertelt hij. "Met een hele grote bril die natuurlijk open gaat als ik acte de présence geef. Het wordt een topavond." De show wordt ook een tikje romantisch, aangezien het geheel zich tijdens een ondergaande zon afspeelt, zegt Joling, die ervan uitgaat dat op die dag de zon schijnt.

De 'Maak me gek'-zanger stond eind vorig jaar nog op het podium met zijn show Stout & Nieuw. In mei geeft hij met de Toppers drie concerten in de Arena. Een druk jaar voor Joling, die eerst nog het programma Holland's Got Talent presenteert.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen