Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carice van Houten zingt in 'Horton'

Shownieuws

Carice van Houten heeft een nummer gezongen voor de nieuwe film 'Horton'. Het heet 'Ik vecht niet langer tegen dit gevoel' en is te horen tijdens de aftiteling.

Carice van Houten heeft een nummer gezongen voor de nieuwe animatiefilm 'Horton', die momenteel in de Nederlandse bioscoop draait. Het liedje heet 'Ik vecht niet langer tegen dit gevoel' en is tijdens de aftiteling van de film te horen. Dat meldt een weblog over de actrice. Carice sprak voor de film ook nog de stem van het figuurtje Sally in.

Andere beroemdheden die hun stemmen leenden aan de animatiefilm zijn Giel Beelen en Filemon Wesselink. De film kwam afgelopen weekeinde op de derde plaats in de Nederlandse box office binnen en staat al twee weken bovenaan de Amerikaanse bezoekerslijst.

'Horton' gaat over het olifantje Horton die op een dag een pluisje ontdekt waar zich een complete wereld op afspeelt. Op de schouders van het olifantje rust vervolgens de taak het pluisje te beschermen. In de Amerikaanse versie spraken beroemde acteurs als Steve Carell en Jim Carrey de stemmen van de personages in.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen