Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spycam ingezet bij zoektocht naar Mr. X

Shownieuws

Radio 538 introduceert de spycam in de zoektocht naar de mysterieuze Mr. X. Degene die de onbekende man voor 11 april vindt, wint 50.000 euro.

Bij de jaarlijkse zoektocht naar Mr. X, een jacht naar een mysterieuze man die door Radio 538 op pad is gestuurd, wordt nu ook de spycam ingezet. De onbekende man draagt de minicamera bij zich en filmt nietsvermoedende zoekers die via aanwijzingen van de zender kunnen achterhalen waar hij zich bevindt.

Luisteraars kunnen vanaf maandag op zoek gaan naar de onbekende. Waar ze hem kunnen vinden, probeert de zender via geluidsfragmenten en andere aanwijzingen duidelijk te maken. Wanneer iemand denkt hem gevonden te hebben en de woorden 'ik stop de 5-3-jacht' uitspreekt, wint hij vijftigduizend euro.

Het is de tweede edtitie van de zoektocht naar de mysterieuze Mr. X, die 11 april moet zijn gevonden. Het startschot wordt dit jaar tijdens het programma Evers Staat Op afgevuurd. Vorig jaar werd Mr. X na negen dagen ontdekt in Friesland. Gerard Andela onderschepte hem en liet vijftigduizend euro op zijn rekening bijschrijven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen