Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Richie stort zich op juwelen ontwerpen

Shownieuws

Nicole Richie gaat juwelen ontwerpen met het bedrijf Mouawad, dat eerder juwelen maakte met Heidi Klum. Wanneer ze op de markt worden gebracht, is niet bekend.

Kersverse moeder Nicole Richie heeft een nieuwe roeping gevonden, namelijk juwelen ontwerpen. De dochter van Lionel Richie verklaart tegenover het Amerikaanse tijdschrift People dat ze samenwerkt met het bedrijf Mouawad, dat eerder al juwelen maakte met het Duitse model Heidi Klum.

De 26-jarige Richie is niet bang haar pasgeboren dochtertje Harlow te verwaarlozen. "Iedereen om mij heen is heel relaxed en past zich aan mijn schema aan. Dus als de baby honger heeft, dan heb ik de tijd om haar eten te geven", vertelt ze. De juwelen zijn volgens de socialite exclusief en worden op maat gemaakt.

Nicole Richie is twee jaar samen met Joel Madden, zanger van de band Good Charlotte. Op 11 januari werd hun dochter Harlow geboren. Eerder deze maand kochten de twee een optrekje in Manhattan, al maakten ze bekend hun villa in Los Angeles niet weg te doen.

Wanneer Richie met haar nieuwe baan begint en de juwelen op de markt worden gebracht is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen