Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kevin Federline viert verjaardag in Las Vegas

Shownieuws

Kevin Federline heeft vrijdag zijn dertigste verjaardag gevierd in Las Vegas. De vader van twee liet zijn kinderen thuis. Hij vindt het heerlijk 30 te worden.

Kevin Federline heeft vrijdagavond zijn dertigste verjaardag gevierd in Las Vegas. De voormalig echtgenoot van Britney Spears werd vergezeld door twintig van zijn beste vrienden en familieleden, inclusief zijn advocaat Mark Kaplan en zijn ex-vriendin Shar Jackson, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Bij binnenkomst in club Pure, waar hij vorig jaar ook een verjaardagsfeest gaf, zei Federline het heerlijk te vinden 30 te worden. De drank vloeide rijkelijk, en de vader van twee danste op de bank in het vipgedeelte van de club.

De jarige sprak de andere gasten van de club kort toe, en riep via de microfoon iedereen op een leuke avond te hebben. "Ik ben mijn stem kwijtgeraakt aan de goktafel en heb al mijn geld verspeeld", riep de aangeschoten Federline, die daarop werd weggesleurd door een vriend.

Om 02.00 uur vertrok de in een chic grijs kostuum gestoken Federline naar zijn hotelsuite. Sean Preston (2) en Jayden James (1) waren niet meegekomen naar de gokstad. De jongetjes, over wie Federline de volledige voogdij heeft, waren bij de nanny thuis in Los Angeles gebleven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen