Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex Pamela Anderson stemt in met nietigverklaring

Shownieuws

Rick Salomon heeft ingestemd met het nietig verklaren van zijn huwelijk met Pamela Anderson. De blondine diende vorige maand een verzoek hiertoe in.

(Novum/AP) - Het huwelijk van Pamela Anderson en Rick Salomon wordt binnenkort waarschijnlijk nietig verklaard. Uit rechtbankdocumenten blijkt dat Salomon instemt met het verzoek daartoe dat Anderson vorige maand indiende.

Bij een nietigverklaring bepaalt de rechter dat een huwelijk nooit heeft bestaan. Een huwelijk kan onder meer nietig worden verklaard als sprake is van bedrog of bigamie, of als een van de echtelieden onder invloed was van drank of drugs tijdens de plechtigheid. Door een huwelijk nietig te verklaren wordt voorkomen dat voormalige partners aanspraak kunnen maken op elkaars eigendommen en dat ze alimentatie moeten betalen.

Zowel Anderson als Salomon stelt in de rechtbankdocumenten het huwelijk nietig te willen verklaren vanwege bedrog. Details over de reden hiervoor zijn echter niet naar buiten gebracht.

De 40-jarige blondine en de even oude Salomon trouwden in oktober in Las Vegas en gingen na twee maanden alweer uit elkaar. Anderson was eerder getrouwd met rockers Tommy Lee en Kid Rock. Salomon trouwde eerder met actrices Elizabeth Daily en Shannen Doherty. Dat laatste huwelijk werd na negen maanden ook nietig verklaard.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen