Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tori Spelling ziet spin-off 90210 wel zitten

Shownieuws

Tori Spelling ziet de plannen voor een spin-off van Beverly Hills 90210 zitten. "Ik weet zeker dat mijn vader boven zit te stralen", vertelt ze aan People.

Tori Spelling is enthousiast over de plannen voor een spin-off van Beverly Hills 90210. "Mijn vader wilde altijd al een nieuwe versie van 90210 doen, dus ik weet zeker dat hij boven zit te stralen", vertelt de dochter van de overleden tv-producent Aaron Spelling in het Amerikaanse tijdschrift People.

Vorige week werd bekend dat de Amerikaanse zender CW werkt aan de spin-off van Beverly Hills 90210, dat een grote hit was in de jaren negentig. De serie over een groep rijkeluiskinderen liep ruim tien jaar. Wat de connectie wordt tussen de spin-off en de oorspronkelijke serie, is nog niet bekend.

De 34-jarige Spelling, die te zien was als de brave Donna Martin in de serie, hoopt op een rolletje. "Ik ben moeder, maar ik ben nog te jong om de moeder van een tiener te spelen. Misschien kan ik de jonge stiefmoeder van een van de personages spelen", zegt ze. "Of de grappige docent seksuele voorlichting, dat zou een grappige knipoog zijn naar mijn rol van de maagdelijke Donna."

Eerder deze week verklapte de blondine dat ze zwanger is van een meisje. Spelling en haar echtgenoot, acteur Dean McDermott, hebben al een zoon, Liam (1).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen