Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Keizer is een echte metroman

Shownieuws

Jan Keizer ondergaat bij een schoonheidsinstituut een verjongingskuur voor zijn huid. "Mijn huid voelt veel zachter aan", vertelt hij op zijn weblog.

Jan Keizer is een man van deze tijd. De Volendamse zanger ondergaat bij een Amstelveens schoonheidsinstituut een verjongingskuur voor zijn huid. "Mijn huid is duidelijk merkbaar aan het veranderen en voelt veel zachter aan", vertelt Keizer openhartig op zijn weblog.

De oud-BZN'er had nog wel wat geruststelling nodig van de medewerkers van het 'paleis voor cosmetische en 'cosmedische' behandelingen'. "Er werd mij gewezen op het feit dat tegenwoordig veel meer mannen de behandeling laten doen", schrijft Keizer. "De man is meer bewust met zijn uiterlijk bezig."

Maandag vertrekt de 58-jarige zanger samen met zijn vrouw Marie en dochter Nelly naar het Oostenrijkse Westendorf voor opnamen van het Tros Muziekfeest en Blij dat ik Glij. Ook collega-artiesten als Nick & Simon, Jan Smit, Wolter Kroes en Frans Bauer zijn van de partij bij het uitje van de omroep en zijn leden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen