Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Britney is nog niet genezen'

Shownieuws

Hoewel de vader van Britney Spears een goede invloed heeft op zijn dochter, is er nog een lange weg te gaan. Dat beweert de advocaat van Kevin Federline.

Hoewel de vader van Britney Spears een goede invloed heeft op zijn dochter, is er nog een lange weg te gaan. Dat beweert de advocaat van haar ex-man Kevin Federline, Mark Vincent Kaplan. "Jamie doet goed werk", vertelt hij aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Houdt dat in dat ze genezen is? Natuurlijk niet."

De laatste tijd lijkt het vooral beter te gaan met de reputatie van de gevallen popprinses. Ze rijdt niet meer dagelijks doelloos rond en is weer aan het werk. Zo speelde ze onlangs een gastrolletje in de komedieserie 'How I met your mother'. Voor de interventie van haar familie ging het met het leven van Britney alleen maar bergaf, stelt Kaplan. "Het was geen vraag wat er zou gebeuren, het was een vraag van wanneer."

Volgens Kaplan wenst Federline zijn ex niets dan goeds toe. "Ik kijk uit naar het moment dat ik me kan gaan vervelen", stelt hij.

De 26-jarige zangeres is al ruim een jaar verwikkeld in een voogdijzaak met Federline. Nadat ze eerder dit jaar tot tweemaal toe werd opgenomen in een psychiatrische inrichting, wees de rechter de volledige voogdij over Sean Preston (2) en Jayden James (1) toe aan Federline. Sinds kort ziet Britney haar zoontjes weer regelmatig.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen