Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Vader Steve Irwin had conflict met schoondochter'

Shownieuws

De vader van Steve Irwin heeft gehint dat hij een conflict heeft gehad met zijn schoondochter Terri. Het zou daarom vertrokken zijn bij de familiedierentuin.

(Novum/AP) - De vader van Steve Irwin heeft de Australische dierentuin van de familie verlaten na een conflict met zijn schoondochter Terri. Dat suggereert Bob Irwin, die het door hem opgerichte park vorige maand verliet, in een interview met de Australische zender ABC. "Ik had het gevoel dat ik een ongewenste invloed had, terwijl dat niet mijn bedoeling was."

Sinds Irwin de Australian Zoo verliet, wordt er in de Australische media gesuggereerd dat onenigheid met Terri de reden was voor zijn vertrek. Schoonvader en schoondochter runden het park samen sinds 'Crocodile Hunter' Steve Irwin in 2006 om het leven kwam na een steek van een pijlstaartrog.

Bob en zijn vrouw Lyn, die in 2000 omkwam bij een auto-ongeluk, richtten in de jaren zeventig een reptielenpark op in Queensland. Twintig jaar later gaven zij de dagelijkse leiding over aan hun zoon Steve. Bob vertelt dat het heel moeilijk voor hem was om het park los te laten. "Het is heel gek om je halve leven iets op te bouwen en daar dan van weg te lopen."

Terri Irwin, die plannen zou hebben om een hotel en een kuuroord in het dierenpark te bouwen, heeft altijd ontkend ruzie met haar schoonvader te hebben. "Ik kan iedereen verzekeren dat ik heel veel van Bob houd", zei ze vorige maand tegen verslaggevers. Ze suggereerde dat zijn vertrek bij het park te maken heeft met zijn emotionele gesteldheid. "Hij rouwt nog steeds om het verlies van zijn vrouw en zijn enige zoon."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen