Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joling laat Geert Hoes uit de kast komen

Shownieuws

Geert Hoes is homoseksueel. Dat suggereert Gerard Joling donderdag in De Telegraaf. Geruchten dat de twee zoenend zijn gespot in een café ontkent hij niet.

Geert Hoes is homoseksueel. Dat suggereert Gerard Joling donderdag in De Telegraaf. Volgens Joling gaat hij regelmatig samen stappen met de voormalige GTST-acteur en de geruchten dat de twee onlangs zoenend zijn gespot in een café in Oudekerk aan de Amstel ontkent hij niet. "Ja, Geert en ik gaan geregeld met elkaar uit. Ik ben niet verliefd op hem, maar ik vind Geert wel erg knap en leuk."

De verhalen dat Hoes, die een 3-jarige zoontje heeft, ook op mannen valt doen al jarenlang de ronde. Zijn knipperlichtrelatie met Manuela Sep, de moeder van zoontje Robijn, voedde deze geruchten alleen maar. Volgens een bron bij De Telegraaf kwam er vorig jaar een definitief einde aan de relatie. Sindsdien zou hij in een appartementje in Boxtel wonen, vlakbij Den Bosch waar zijn ex-vriendin en kind wonen.

Volgens Joling blijft Hoes, die vorig jaar kandidaat was bij de door Joling gepresenteerde shows 'Sterren dansen op het ijs' en 'So you wannabe a popstar', ook regelmatig bij hem slapen. "Als hij, vanwege werk, in de buurt was, is hij wel eens een nacht bij me gebleven. Hoe we die hebben doorgebracht, houd ik voor mezelf. Daarvan moeten de mensen maar denken wat ze willen."

Geert Hoes wil niet reageren op het verhaal van Joling. Dat zegt zijn manager donderdag. "We hebben besloten geen reactie naar buiten te brengen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen