Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeroen Krabbé speelt in Midsomer Murders

Shownieuws

Jeroen Krabbé heeft een rol weten te bemachtigen in de BBC-serie Midsomer Murders. "Ik vertrek deze maand naar Londen voor de opnamen van een nieuwe reeks".

Jeroen Krabbé heeft een belangrijke rol weten te bemachtigen in de BBC-serie Midsomer Murders. "Ik vertrek deze maand naar Londen voor de opnamen van een nieuwe reeks", vertelt de acteur in weekblad Privé. "Het is weer sinds lange tijd dat ik iets internationaals ga doen."

De 63-jarige Krabbé hoopt dat zijn rol een opstapje zal zijn. "Wie weet wat eruit voorvloeit. Hiermee speel ik mezelf immers wel in de kijker. Het zou zomaar kunnen dat ik volgend jaar weer iets in Hollywood ga doen."

Aan leuke aanbiedingen heeft de acteur en regisseur geen gebrek. "Maar ik ben uiterst kritisch wat scripts betreft", legt hij uit. "Ik heb de luxe dat ik niet meer zo nodig hoef. Maar tegen een leuk aanbod zeg ik zeker geen nee", schrijft de acteur die eerder speelde in de Hollywoodfilms 'The living daylights', 'The fugitive' en 'Ocean's twelve'.

Midsomer Murders is sinds 1997 op de Britse televisie te zien. De serie draait om twee detectives die moorden oplossen. De serie wordt in Nederland uitgezonden door de KRO, die inmiddels ook het elfde seizoen heeft aangekocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen