Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Roze broek Jort Kelder irriteert Georgina

Shownieuws

Georgina Verbaan kan zich niet vinden in de kledingstijl van Jort Kelder. "Hij heeft een roze broek die mij zo irriteert dat ik dat ding probeer te vetoën".

Georgina Verbaan kan zich niet vinden in de kledingstijl van haar vriend Jort Kelder. "Hij heeft een roze broek die mij zo irriteert dat ik dat ding probeer te vetoën en zeg: het is toch geen Pasen?", stelt ze vrijdag in het AD. "Hij draagt ook een gele, in rib, met lelijke bretels! Kun je je iets lelijkers voorstellen?"

De 28-jarige actrice accepteert dat haar pogingen om Kelder te corrigeren geen effect hebben. "Zijn smaak staat zo ver van mij af, het is onbegonnen werk om er opmerkingen over te maken. Hij is niet meer te redden", vertelt ze. "Hij haalt zijn schouders op en blijft er gewoon in rondlopen."

Sinds Kelder opstapte als hoofdredacteur bij zakenblad Quote, is hij een doelwit voor programmamakers. "Ze vragen Jort en mij tegenwoordig vaak samen", legt Verbaan uit. "Dat doen we bewust niet. Hallo: voor je het weet ben je Bassie en Adriaan. Of nog erger: Hepie en Hepie. Nee, ik wil verder met acteren."

Haar loopbaan als actrice gaat echter niet altijd over rozen. De roadmovie 'Joyride', die haar een Gouden Ui voor slechtste acteerprestaties opleverde, brengt bij haar nog altijd het schaamrood op de kaken. "Ik ging laatst naar de videotheek, lag 'ie daar voor drie euro in de uitverkoop vlak naast de kassa. Ik durfde bijna niet af te rekenen, bang dat iemand er een opmerking over zou maken."

Verbaan is momenteel te zien in de romantische komedie 'Alibi' van Johan Nijenhuis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen