Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Candelight-presentator lanceert datingsite

Shownieuws

Jan van Veen, de presentator van het romantische radioprogramma Candelight, breidt zijn imperium uit. Hij lanceert een datingsite en een maandblad.

Jan van Veen, de presentator van het romantische radioprogramma Candelight, breidt zijn imperium uit. De man met het karakteristieke lage stemgeluid lanceert donderdag, op Valentijnsdag, de datingsite candlelightdating.nl.

Ook verschijnt op 18 maart het eerste nummer van Candlelight Magazine. Het maandblad, dat begint met een oplage van zestigduizend exemplaren, wordt een verlengstuk van de datingsite, met contactadvertenties in printvorm. Binnenkort worden ook feesten voor singles georganiseerd onder de naam Candlelight.

Het radioprogramma werd eind jaren zestig voor het eerst uitgezonden vanaf de boot van de toenmalige piratenzender Veronica. In de jaren tachtig verhuisde het programma naar de Avro en vanaf de jaren negentig was de show te horen op Sky Radio.

In 2003 werd het programma, waarin romantische popballads werden afgewisseld met gedichten van luisteraars die door Jan van Veen werden voorgelezen, door Sky Radio uit de ether gehaald. Na een afwezigheid van bijna drie jaar is het programma sinds oktober 2005 weer te beluisteren via het internetstation Candlelight Radio dat Van Veen zelf oprichtte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen