Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rossana Lima zet huis te koop

Shownieuws

Rossana Lima, de kersverse echtgenote van Patrick Kluivert, heeft haar huis te koop gezet. De styliste wil een bedrag van 725 duizend euro voor het stulpje.

Rossana Lima, de kersverse echtgenote van Patrick Kluivert, heeft haar huis te koop gezet. De styliste wil een bedrag van 725 duizend euro voor het stulpje in Laren. Ze woont sinds vorig jaar samen met haar voetballende echtgenoot in Frankrijk, meldt website Sterrenstek.

Lima en Kluivert kregen in september vorig jaar samen zoontje Shane Patrick. Voor de moeder was dit het derde kind, voor de vader het vierde. Kluivert speelt bij Lille.

Niet alleen Lima heeft last van verhuiskriebels, ook de ex-vrouw van de oud-Ajacied zit middenin een verhuizing. Angela van Hulten heeft voor 2,15 miljoen euro het Amsterdamse pand waar ze eerst lief en leed deelde met Kluivert te koop gezet.

De blondine en haar drie zoontjes wonen niet meer in het pand in hartje Jordaan, maar namen in maart al hun intrek in een luxe appartement aan de Amsterdamse Stadhouderskade. Van Hulten telde hier bijna 1,9 miljoen euro voor neer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen