Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nathalie ligt niet wakker van Jerney Kaagman

Shownieuws

Nathalie ligt niet wakker van Jerney Kaagman. "Ik heb Jerney gesproken", vertelde ze in RTL Boulevard. "Ik weet zeker dat zij het niet zo heeft bedoeld."

Nathalie is niet onder de indruk van de uitspraken van Jerney Kaagman. "Ik heb Jerney gesproken en ze heeft haar excuses aangeboden", vertelde de Idols-finaliste vrijdag in RTL Boulevard. "Ik weet zeker dat zij het niet zo heeft bedoeld."

Kaagman noemde Natalie een 'zwarte muts' tijdens een uitzending van 'Gordon on air' afgelopen zaterdag op Radio 538. Ze bood later haar excuses aan tijdens een interview op RTV Noord-Holland.

Nathalie en Nikki zijn druk aan het repeteren voor de finale van de talentenjacht zaterdag. De jurk van Nathalie moet voor de show nog schoongemaakt worden, want de donkere zangeres besmeurde hem met bloed nadat ze zich bezeerde aan haar microfoon.

De Idols-finalisten zingen zaterdag het speciaal voor hen geschreven nummer 'Hello world', dat de eerste single zal worden van de uiteindelijke winnares van de talentenjacht. Nikki is enthousiast over het nummer, maar 'moet er nog wel even aan wennen'. "Ik moet er nog even inkruipen", bekende ze.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen