Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse afwezig bij hoorzitting Blake

Shownieuws

Amy Winehouse was niet aanwezig in de rechtszaal om haar man te steunen. Ze moest zich klaarmaken voor een optreden in Parijs, zo meldt een woordvoerder.

(Novum/AP) - Amy Winehouse was vrijdag niet aanwezig in de rechtszaal om haar man Blake Fielder-Civil te steunen toen hij zich moest verantwoorden voor belemmering van de rechtsgang. De Britse zangeres moest zich voorbereiden op een optreden voor Louis Vuitton in Parijs, zo meldt een woordvoerder.

Terwijl Blake ongewassen en met vettig haar in de zaal verscheen, was Amy voor haar vertrek naar Parijs druk bezig met een verhuizing. Samen met haar goede vriend Blake Wood droeg ze onder meer een spiegel en een paar tassen van haar huis naar een nieuw optrekje om de hoek in de Londense wijk Camden.

Blake Fielder-Civil zit sinds november achter de tralies omdat hij zou hebben geprobeerd een barman om te kopen die ernstig gewond raakte bij een vechtpartij met de opvliegende echtgenoot van Winehouse. Naar verluidt zou hij het slachtoffer ruim driehonderdduizend euro hebben aangeboden in de hoop dat hij zijn aanklacht zou intrekken. In de rechtszaal liet Blake weten onschuldig te zijn.

De 24-jarige Winehouse kreeg vrijdag te horen dat zij niet langer verdacht is van belemmering van de rechtsgang in de zaak van haar man. Ze hoeft niet meer terug te komen naar het politiebureau voor ondervraging. De zangeres werd in december gearresteerd in de zaak. Ze werd na betaling van een borgsom vrijgelaten, maar moest op een later tijdstip terugkomen voor verhoor.

Fielder-Civil moet zich in april weer melden bij de rechtbank.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen