Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kylie zet huis in Australië te koop

Shownieuws

Kylie Minogue heeft haar huis op een eiland bij de kust van Melbourne te koop gezet. Het optrekje moet 1,3 miljoen euro opbrengen, meldt de Daily Mail.

Kylie Minogue heeft haar huis op een afgelegen eilandje bij de kust van Melbourne te koop gezet. Het optrekje moet ruim 1,3 miljoen euro opbrengen, meldt de Britse krant Daily Mail.

De kleine zangeres nam haar intrek in de villa op French Island toen ze kampte met borstkanker. Vergezeld door haar toenmalige vriend Olivier Martinez kwam ze weer op krachten op het eilandje, dat slechts tachtig permanente bewoners heeft.

De hooggelegen villa, die Beauciel heet, werd drie jaar geleden voor ruim 260 duizend euro gekocht. Minogue en haar familie gaven meer dan een half miljoen euro uit aan de verbouwing van het toevluchtsoord.

De inwoners van French Island vinden het jammer dat Minogue het eiland de rug toekeert. "Ze hebben de gemeenschap goed geholpen", vertelt een winkeleigenaar. "De familie doneerde geld aan de brandweer en ze huurden lokale werklui in voor de verbouwing."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen