Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Adele bestormt Nederlandse hitlijsten

Shownieuws

Adele bestormt de hitlijsten. 'Chasing pavements' stijgt naar de derde plaats in de Single Top 100. In de Mega Album Top 100 stijgt haar album naar vier.

De Britse zangeres Adele bestormt de Nederlandse hitlijsten. Het nummer 'Chasing pavements' stijgt maandag naar de derde plaats in de Single Top 100. In de Mega Album Top 100 stijgt het debuutalbum '19' van de 19-jarige zangeres naar de vierde plaats.

De eveneens Britse Leona Lewis neemt maandag de eerste plaats in de Single Top 100 over van Mark Ronson en Amy Winehouse. De 22-jarige winnares van de Britse zangcompetitie X Factor verdrijft met 'Bleeding love' het duo naar de tweede plaats.

Opvallende stijgers in de singlelijst zijn Wolter Kroes en André Hazes, die naar de tiende plaats stijgen met het nummer 'Donker om je heen'. Tatjana volgt op elf met 'Ik laat je gaan'.

Winehouse blijft de Mega Album Top 100 aanvoeren met haar veelbekroonde album 'Back to black'. Winehouse wordt op de hielen gezeten door Alain Clark, die met 'Live it out' naar de tweede plaats stijgt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen