Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Werkloze Lindsay Lohan wil snel weer aan de slag

Shownieuws

Lindsay Lohan wil snel weer aan het werk. "Ik ben op zoek naar een goed script", vertelt de 21-jarige actrice in het Amerikaanse tijdschrift Paper Magazine.

Lindsay Lohan wil snel weer aan het werk. "Ik ben op zoek naar een goed script", vertelt de actrice in het Amerikaanse tijdschrift Paper Magazine. "Ik ben zo gewend om altijd aan het werk te zijn en nu heb ik al een paar maanden niets te doen. Nu weet ik hoe het is om een werkloze actrice te zijn en het beangstigt me."

De 21-jarige Lohan, die vorige week twee Razzies voor slechtste actrice kreeg voor haar dubbelrol in 'I know who killed me', kwam vorig jaar na een arrestatie wegens rijden onder invloed in een afkickkliniek terecht. "Ik was altijd aan het werk en de enige manier om eraan te ontsnappen was door te vluchten in drank en uitgaan", zegt de filmster. "Ik realiseerde me niet dat mijn gedrag mijn werk in gevaar bracht."

Elke stap die Lindsay zet wordt vastgelegd door paparazzi, die haar overal volgen. "Dat is een baan op zich", vindt Lohan, die begrijpt dat het erbij hoort als je in de spotlights staat. "Soms wil ik echter gewoon een dag voor mezelf. Dan kan ik er niet mee omgaan."

Lindsay hoopt dat de paparazzi thuisblijven als de actrice afreist naar Kenia om wat liefdadigheidswerk te doen met armlastige kinderen. "Ik wil uit de spotlights blijven als ik daarheen ga, dat is mijn doel", zegt ze. "Ik wil geen pottenkijkers mee." De actrice weet nog niet wanneer het tripje moet plaatsvinden.

Naast haar zoektocht naar een nieuw script en het plannen van een liefdadigheidstrip naar Kenia, maakt de duizendpoot tijd vrij om te werken aan een album. Ook deed ze eerder deze maand stof opwaaien toen ze naakt poseerde voor New York Magazine als een hedendaagse kopie van sekssymbool Marilyn Monroe.

Naar verluidt is Hugh Hefner zo onder de indruk van de kiekjes dat hij haar zou hebben gevraagd om een filmscène waarin Monroe naakt in een zwembad ligt, na te spelen voor de Playboy, zo melden diverse Amerikaanse media.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen