Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Disney komt met derde 'Step up' in 3D

Shownieuws

Disney brengt derde 'Step up' in 3D uit in de bioscoop. De releasedatum is nog onbekend. Het tweede deel staat momenteel bovenaan de Nederlandse box office.

Om het succes van de dansfilm 'Step up 2' te evenaren, heeft Disney bekendgemaakt het derde deel in 3D uit te brengen. Dat meldt het filmvakblad Variety. Het is nog onbekend wanneer de film in de Nederlandse bioscoop zal verschijnen.

Het tweede deel in de dansreeks scoort momenteel goed in de Nederlandse bioscoop. In het openingsweekeinde haalde de film 493 duizend euro binnen en staat daarmee bovenaan in de box office. De film kostte 13 miljoen euro om te maken, maar wist in de Verenigde Staten sinds de première op Valentijnsdag al het dubbele op te brengen.

'Step up 2' draait om Andie, een vrouwelijk lid van de dansgroep 'The 401', die een kans om een dansopleiding te volgen. Daar pikt ze een andere stijl op dan ze geleerd heeft bij 'The 401' en dus schopt de leider haar uit de groep. Ze besluit vervolgens haar eigen dansgroep op te zetten die haar oude groep een lesje leert. Het verhaal van het derde deel is nog onbekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen