Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Leontine weigert seks voor camera

Shownieuws

Leontine Borsato gaat niet verder dan zoenen voor haar rol in 'Voetbalvrouwen'. Ze sluit niet uit ooit verder te gaan, maar dan voor een andere serie of film.

Leontine Borsato gaat voor haar rol in 'Voetbalvrouwen' niet verder dan zoenen. "Een échte seksscène zou ik nooit willen spelen", vertelt de 40-jarige actrice tegen het tijdschrift Gala.

In het nieuwe seizoen van de RTL-serie is Borsato wel met acteur Antonie Kamerling in bed te zien. "Er zit een zoensessie in. Maar veel meer dan dat is het niet, hoor", zegt de vrouw van Marco Borsato.

Toch sluit Borsato niet uit dat ze ooit verder gaat dan zoenen voor de camera. "Voor een andere serie of een film zou ik er nog eens over nadenken", geeft ze toe.

Leontine Borsato brak door als 'bordjesomdraaier' van het spelprogramma 'Rad van fortuin'. Onlangs was ze nog te bewonderen als kwaadaardige restauranteigenaar in de film 'Plop en de pinguïn' en in de eerste serie van 'Ranking the stars' bij BNN. Een nieuw seizoen van 'Voetbalvrouwen' is vanaf volgende week zondag te zien op RTL 4.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen