Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beau kapt met Deal or no Deal

Shownieuws

Beau van Erven Dorens wil over één jaar stoppen met zijn dagelijkse spelshow Deal or no Deal. "Je moet zo'n programma nooit langer dan vier jaar presenteren."

Beau van Erven Dorens wil over één jaar stoppen met zijn dagelijkse spelshow Deal or no Deal. De presentator ziet dat als een logische stap in zijn carrière. "Je moet zo'n programma nooit langer dan vier jaar presenteren", vertelde hij vrijdag in de ochtendshow van Edwin Evers op Radio 538. "Nog één jaar en dan is het wel mooi geweest."

De 37-jarige Van Erven Dorens scoorde donderdagavond met de eerste uitzending van zijn andere tv-programma Het Zesde Zintuig meer dan één miljoen kijkers. "We zijn behoorlijk tevreden", reageert Beau. "Ik ben vooral blij dat de regisseur de humor erin heeft gelaten."

Naast zijn presentatiewerk voor RTL is Van Erven Dorens ook producent van het Avro-programma The Phone. Woensdag werd bekendgemaakt dat die show is genomineerd voor een Gouden Roos, een internationale prijs. Het eerste seizoen van het programma scoorde geen hoge kijkcijfers. "Het was absoluut geen knaller", geeft Beau toe. "Het was inhoudelijk ook niet helemaal geweldig, maar we hebben het dit jaar aangepast." Het tweede seizoen van de show start op 13 april.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen