Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nog geen ontknoping voor 'Wie is de mol?'

Shownieuws

Ruim 1,4 miljoen mensen keken donderdag naar de finale van 'Wie is de mol?'. Maar wie de mol werkelijk is wordt volgende week pas bekendgemaakt.

Ruim 1,4 miljoen Nederlanders keken donderdagavond vol spanning naar de finale van 'Wie is de mol?', maar worden vooralsnog in spanning gehouden. Wie van de drie finalisten de overige deelnemers voor het lapje hebben gehouden wordt volgende week pas bekendgemaakt. Regina Romeijn, Dennis Weening of Edo Brunner is dit jaar de mol in het succesvolle Avro-programma.

In de slotaflevering van volgende week kijkt de mol met alle ex-kandidaten terug naar het afgelopen seizoen. Ook licht de mol dan toe hoe hij/zij de rest van de spelers constant op een dwaalspoor wist te houden. Bovendien wordt bekend wie van de drie finalisten de winnaar wordt van de ruim twintigduizend euro die de kandidaten gedurende de opnamen bij elkaar speelden. Dit bedrag gaat naar een van de twee niet-mollen in de finale met de beste vermoedens over de identiteit van de mol.

Alleen het NOS Journaal van 20.00 uur werd donderdag beter bekeken. Ook de eerste aflevering van de zoektocht naar spiritueel talent in het RTL-programma 'Het zesde zintuig' trok met ruim één miljoen kijkers veel bekijks. Het KRO-programma 'De 100: het huwelijk', een huwelijksprogramma waarin Caroline Tensen bruidsparen bijstaat op hun grote dag, trok 941 duizend kijkers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen