Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna weigert foto met Daphne Bunskoek

Shownieuws

Madonna heeft geweigerd om te poseren voor een kiekje met Daphne Bunskoek. Dat bekende de donkkerharige presentatrice donderdag in RTL Boulevard. Bunskoek reisde af naar Los Angeles voor een interview met de wereldster. "Het interview was hartstikke leuk", vertelt de brunette vanuit Amerika. "Het blijft natuurlijk wel de Queen of Pop, dus ze stond niet voor me op toen ik haar de hand wilde schudden."

De 34-jarige Bunskoek kreeg te maken met nerveuze pr-mensen en vertegenwoordigers van de platenmaatschappij, die de toegestroomde pers op het hart drukte 'vooral geen domme vragen te stellen over bijvoorbeeld Britney Spears.

"Die vraag heb ik dus maar snel geschrapt", lacht de presentatrice. Het interview was kort en niet wereldschokkend. "Tijdens zo'n interview, waarin je alleen maar over het nieuwe album mag praten, komt Madonna natuurlijk niet met de meest briljante antwoorden."

Het interview van Daphne Bunskoek met Madonna wordt volgende week uitgezonden in het entertainmentprogramma op RTL4. [Novum]

Foto: Roy van Ingen.

Gerelateerde Artikelen