Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beau en Albert brengen eerbetoon aan Liesbeth List

Shownieuws

Liesbeth List wordt in het zonnetje gezet door Beau van Erven Dorens en Albert Verlinde. Ze wordt geëerd tijdens de voorstelling 'Hommage aan Liesbeth List'.

Liesbeth List wordt in het zonnetje gezet door Beau van Erven Dorens en Albert Verlinde. De RTL-presentatoren eren de 66-jarige zangeres tijdens de eenmalige voorstelling 'Hommage aan Liesbeth List', die op 17 maart wordt georganiseerd in de Amsterdamse Meervaart. Het eerbetoon vindt plaats als opening van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Naast Van Erven Dorens en Verlinde verschijnen ook Vera Mann, Bastiaan Ragas, Antonie Kamerling, Richard Groenendijk, Rob van de Meeberg en Frédérique Spigt op het podium om 'La List' toe te zingen. De avond wordt gepresenteerd door Sanne Wallis de Vries.

Het jaarlijkse Amsterdams Kleinkunst Festival opent traditiegetrouw met een hommage aan een persoon die van grote betekenis voor de Nederlandse kleinkunst. Eerder vielen onder anderen Drs. P, Ramses Shaffy en Harry Bannink de eer ten deel. Het festival, dat op verschillende locaties in Amsterdam wordt gehouden, duurt tot en met mei.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen