Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Olsen-tweeling maakt boek over mode

Shownieuws

Mary-Kate en Ashley Olsen werken aan een koffietafelboek over mode. Het boek van de tweelingzusjes, dat 'Influence' gaat heten, komt in de herfst uit.

(Novum/AP) - Mary-Kate en Ashley Olsen werken aan een koffietafelboek over mode. Het boek, dat 'Influence' gaat heten, komt in de herfst uit.

Voor 'Influence' interviewden de 21-jarige actrices fotografen, artiesten en ontwerpers als Bob Colacello, Terry Richardson, Jack Pierson en Christian Louboutin. "Ashley en ik hebben de mensen gesproken die ons hebben geïnspireerd", vertelt Mary-Kate. "We hopen dat ze anderen ook inspireren." Ook bevat het boek foto's van de beroemde zusjes.

Mary-Kate en Ashley mogen dan een grote voorliefde voor mode hebben, niet iedereen is gecharmeerd van hun kledingstijl. Zo belandde Mary-Kate begin dit jaar nog op de derde plaats van Mr. Blackwell's Worst Dressed List van de Amerikaanse modegoeroe Mr. Blackwell.

Ondanks de verschillende opvattingen over de smaak van de twee heeft het stel een kledinglijn voor meisjes tussen de 4 en de 14 jaar, 'Mary-Kate and Ashley: Real fashion for real girls', die wordt verkocht bij supermarktketen Wal-Mart. Vorig jaar lanceerden de zusjes een hippe couturelijn voor vrouwen: The Row.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen