Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Thomas Berge geslaagd voor rijbewijs

Shownieuws

Thomas Berge is donderdag in één keer geslaagd voor zijn rijbewijs. De 18-jarige zanger is 'dolenthousiast' en wil het liefst onmiddellijk zijn droomauto kopen.

Volkszanger Thomas Berge is donderdag bij zijn eerste poging geslaagd voor zijn rijbewijs. De 18-jarige zanger is 'dolenthousiast'. "Hij belde mij net op met het goede nieuws en wil het liefst vandaag nog een auto kopen", vertelt zijn manager John Sap. "Hij loopt nu bij verschillende autodealers om te kijken naar een witte Audi, want die wil hij graag hebben."

Het is niet de bedoeling dat de blonde zanger uit het Twentse Haaksbergen, die eigenlijk Chiel Ottink heet, in de toekomst zelf naar zijn optredens rijdt. "Hij heeft een chauffeur en een tourmanager die hem rijden en dat zal ook zo blijven", legt Sap uit. "Ik laat hem liever met alle drukte niet alleen 's nachts rijden."

Onlangs werd overigens bekend dat Berge te zien is in een aflevering van het tv-programma Wegmisbruikers. Zijn begeleider had zich niet aan de verkeersregels gehouden.

De jonge zanger, die momenteel druk bezig is met de promotie van zijn nieuwe single 'Jij bent mijn leven', geeft op 7 en 8 maart twee concerten in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het concert op 7 maart is uitverkocht en voor de dag erna zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen