Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Westlife zegt complete tournee af

Shownieuws

Boyband Westlife heeft zijn hele Europese tournee, inclusief optreden in Amsterdam, afgelast wegens 'productionele redenen'.

Westlife heeft zijn complete Europese tournee afgelast. De Ierse boyband, die op 29 mei in de Amsterdamse Heineken Music Hall zou staan, wijt de afgelasting aan 'productionele redenen'. Dat heeft concertorganisator Mojo donderdag bekendgemaakt.

Voorlopig wordt er geen vervangende datum aangekondigd voor de concerten die buiten Groot-Brittannië zouden plaatsvinden. "Westlife biedt alle fans in Europa excuses aan", laat de band in een verklaring weten. "We hopen snel weer terug te zijn."

Fans van Westlife zijn teleurgesteld dat hun favoriete band de concerten in verschillende Europese steden heeft afgezegd. "Ik hoop dat jullie nooit terugkomen, want jullie verdienen de steun van de Europese fans niet", schrijft een fan op de site van de band. "Negen jaar steun, voor wat?" Een ander noemt het oneerlijk dat fans in Groot-Brittannië hun idool meerdere keren kunnen zien optreden, terwijl de rest van Europa niet een keer de kans krijgt op een glimp van Westlife.

Westlife werd in 1999 opgericht door voormalig Boyzone-zanger Ronan Keating. De band scoorde hits als 'Flying without wings', 'Fool again' en 'Uptown girl'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen