Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Van Nieuwkerk drie jaar langer door bij Vara

Shownieuws

Matthijs van Nieuwkerk presenteert vanaf september vijf dagen per week De Wereld Draait Door. De televisiemaker heeft voor drie jaar bijgetekend bij de Vara.

Matthijs van Nieuwkerk presenteert vanaf september vijf dagen per week de populaire talkshow De Wereld Draait Door. De televisiemaker heeft voor drie jaar bijgetekend bij de Vara, zo heeft de omroep donderdag bekendgemaakt. Tot op heden was Van Nieuwkerk vier dagen per week in de show te zien.

In de zomermaanden zal Van Nieuwkerk voor de Vara een nog te ontwikkelen zomerprogramma maken. Vorig jaar werd De Wereld Draait Door in de zomer vervangen door De Zomer Draait Door.

Door zijn extra werkdag moet de 47-jarige presentator zijn medewerking aan het VPRO-programma Holland Sport staken. Wel zal hij nog met copresentator Wilfried de Jong per seizoen een aantal specials maken voor de sportshow.

Vorige maand werd bekend dat cabaretière Claudia de Breij, die elke maandag De Wereld Draait Door presenteerde, met de talkshow zou stoppen. Zij werd tijdelijk vervangen door Menno Bentveld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen