Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Uitspraak echtscheidingszaak McCartney nadert

Shownieuws

Paul McCartney krijgt op 17 maart te horen hoeveel miljoenen hij moet afstaan aan zijn ex-vrouw Heather Mills. Dan beslist de rechter in de langlopende zaak.

Paul McCartney krijgt op 17 maart te horen hoeveel miljoenen hij moet afstaan aan zijn ex-vrouw Heather Mills. Dan beslist de rechter in de langlopende zaak tussen de voormalige geliefden, zo schrijft het Britse persbureau Reuters. Een week van zittingen achter gesloten deuren gaf eerder deze maand geen uitsluitsel over de voorwaarden van hun scheiding.

Volgens experts eist Mills ruim 65 miljoen euro van de naar schatting één miljard euro die McCartney waard is. De voormalige Beatle zou haar niet meer dan de helft van dat bedrag willen geven.

Onbekend is of het besluit van de rechter openbaar wordt gemaakt. Als een van de twee partijen de uitspraak aanvecht, gaat de zaak naar het gerechtshof. In dat geval zijn alle zittingen voor iedereen toegankelijk en worden de uitspraken openbaar gemaakt.

De 65-jarige McCartney en zijn 25 jaar jongere ex stapten in 2002 in het huwelijksbootje. Hoewel hun relatie na een krappe vier jaar al op de klippen liep, kreeg het koppel een dochtertje, Beatrice.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen