Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rob en Belinda lossen het samen wel op

Shownieuws

Donderdag werd de boedelscheiding tussen Belinda en Rob behandeld. De uitspraak bleef uit, maar de ex-geliefden willen er op vriendschappelijk manier uitkomen.

Rob de Nijs en Belinda Meuldijk, die donderdag tegenover elkaar stonden in de rechtszaal, willen het liefst als vrienden uit elkaar. "Het moge duidelijk zijn dat de scheiding al te lang heeft voortgeduurd en beide partijen willen er nu zo snel mogelijk uitkomen", vertelt manager Frank Jansen van de 65-jarige chansonnier aan Novum Nieuws.

Donderdag werd in de rechtszaal de boedelscheiding tussen Belinda en Rob behandeld. De zaak sleept zich al drie jaar voort. Meuldijk vroeg in 2005 de scheiding aan, omdat Rob zijn huidige verloofde Henriëtte Koetschruiter had ontmoet. De afgelopen jaren heeft de relatie tussen De Nijs en Meuldijk vaak onder spanning gestaan. De rechter moest er dan ook aan te pas komen om het stel tot de orde te roepen. "De rechter zei op een gegeven moment: 'Je hebt niets aan al die ellende. Probeer het achter je te laten.'," liet Jansen weten.

Meuldijk wil niets liever dan als vrienden uiteen gaan. "Belinda is zeer opgelucht na vandaag en ziet de uitkomst van de scheiding positief in", vertelde de levenspartner van Meuldijk, Thierry Duval, donderdagmiddag tegen entertainmentwebsite Primeurjagers. "Het is allemaal positiever verlopen dan dat we durfden hopen. Rob zei voortdurend tegen Belinda: we komen er echt wel uit."

De Nijs hoopt dat hij het verleden snel achter zich kan laten, omdat hij deze zomer nog wil trouwen met Koetschruiter. "Ze hebben bewust nog geen specifieke datum gekozen", liet manager Jansen weten. "Ze weten donders goed dat dit geen zin heeft. Zo'n scheiding kan een maand duren of wel twee jaar, je weet maar nooit."

De Nijs en Meuldijk staan niet alleen tegenover elkaar om de boedelscheiding. De zogenaamde 'ratttengate'-affaire is ook nog steeds niet opgelost. Vorig jaar barstte de bom tussen Meuldijk en De Nijs toen foto's van haar vervuilde huis in roddelblad Privé belandden. De Nijs bekende al snel dat hij de foto's had genomen. Meuldijk is er echter nog steeds van overtuigd dat Koetschruiter de befaamde kiekjes heeft gemaakt. Het laatste nieuws is dat de partijen buiten de rechtszaal om met elkaar gaan praten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen