Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicky Hilton gek op zwager

Shownieuws

Benji Madden valt in de smaak bij zijn schoonzus Nicky Hilton. "Paris en Benji zijn zo schattig samen", kirt de blondine in het Amerikaanse tijdschrift People.

Benji Madden valt in de smaak bij zijn schoonzus Nicky Hilton. "Paris en Benji zijn zo schattig samen", kirt de blonde hotelerfgename in het Amerikaanse tijdschrift People. "Het is echt een hele leuke jongen."

Zuslief Paris nam haar laatste verovering dinsdagavond mee naar de modeshow van Nicholai, het modemerk van Nicky. Paris had zich voor de gelegenheid in een roodzwarte halterjurk uit de collectie van haar zusje gehesen. Verder droeg ze weer haar ring met de initialen BM, waarmee ze vorige week ook al was gespot.

Trotse ouders Rick en Kathy Hilton zaten op de eerste rij om de ontwerpen van hun jongste dochter te bewonderen. Vader Rick kon het niet laten om met zijn mobiele telefoon wat kiekjes te maken van de catwalk. David Katzenberg, de vriend van de 24-jarige Nicky, verraste zijn geliefde na afloop met een grote bos witte rozen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen