Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Comeback-cd Het Goede Doel gratis

Shownieuws

De comeback-cd van Het Goede Doel is gratis te downloaden. Dat meldt de band donderdag. Het album 'Gekkenwerk' is vanaf volgende maand verkrijgbaar op internet.

De comeback-cd van Het Goede Doel is gratis te downloaden. Dat heeft de band donderdag laten weten. Het album 'Gekkenwerk' is vanaf volgende maand verkrijgbaar op internet. De liedjes zijn net als vroeger geschreven door de bandleden Henk Westbroek en Henk Temming.

Aan het album worden acties gekoppeld die ook daadwerkelijk een 'goed doel' steunen. De opbrengsten van de acties steken de mannen in een groot project van de stichting Viafrica, die het gebruik van ICT in Afrika bevordert. Het album wordt ook online aangeboden door een IT-detacheerdersbedrijf.

Het Goede Doel gaat ook weer optreden. Zo staan de mannen in juni op het Indian Summer Festival en maken ze een theatertoer die in november start in het Amsterdamse Carré. De toer eindigt februari volgend jaar in Utrecht.

Het Goede Doel werd opgericht in 1973 en had grote hits als 'Vriendschap' en 'België'. Begin jaren negentig maakten meningsverschillen een einde aan de popgroep. In 2001 gaf de band twee reünieconcerten in de Heineken Music Hall.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen