Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sascha Visser relativeert roem

Shownieuws

Sascha Visser kan zijn snel groeiende roem wel relativeren. Woensdag zette hij voor hordes adorerende fans zijn handtekening onder posters van zichzelf.

Sascha Visser kan zijn snel groeiende roem wel relativeren. Woensdag zette de 19-jarige TMF-presentator in Amsterdam voor hordes bewonderende fans zijn handtekening onder levensgrote afbeeldingen van zichzelf. "Geadoreerd worden, ik weet het niet. Dan moeten ze echt op de knieën gaan voor je", vertelt hij. "Ik denk dat ze het alleen leuk vinden om een poster te hebben of zo. Dat is wel vreemd, natuurlijk."

Woensdag zette Visser, die sinds enkele maanden op TMF te zien is, in een drogisterij zijn handtekening onder posters voor een reclamecampagne van een deodorantmerk. Zelf kan hij het wel begrijpen wanneer gezelschap niet even fris onder de oksels ruikt. "Het is een afknapper als iemand onder zijn oksels ruikt, maar je kunt er dan ook niets aan doen. Misschien dat spul gebruiken."

Visser, die tweede werd bij de talentenjacht 'So you wannabe a popstar' en voetbalde bij Sparta, is binnenkort waarschijnlijk met een kaal hoofd te bewonderen op de Nederlandse televisie. Op de website van TMF kunnen kijkers stemmen op het toekomstige kapsel van de vj. Daarbij kunnen zij onder meer kiezen tussen een nette scheiding, een hanenkam of een kaal hoofd. "Als er één ding zeker is, dan is het wel dat mijn haar eraf gaat", verzekert de kleine krullenbol.

Vooralsnog hebben bijna vijfduizend mensen hun stem uitgebracht. De helft geeft de voorkeur aan een kale Sascha. "Ik heb een beetje een grote mond opgezet over die kale kop, maar dat maakt mij niet uit. Aan de ene kant zie ik het dan als een nieuw begin, ook al is het wel heel rigoureus anders." Volgende week vrijdag wordt in zijn programma Reaction bekendgemaakt met welke haardos Visser vanaf dan door het leven gaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen