Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Estelle Gullit nog altijd dakloos in Los Angeles

Shownieuws

Estelle Gullit is druk bezig om haar leven in LA op orde te krijgen. "Ik ben druk bezig met het zoeken naar een huis en een school voor de kinderen", zegt ze.

Estelle Gullit werkt hard om haar leven in Los Angeles op orde te krijgen, maar een huis in Beverly Hills zit er voor de Gullits voorlopig nog niet in. "Ik ben nu nog heel druk bezig met het zoeken naar een geschikt huis en een school voor de kinderen, dat is nu mijn eerste prioriteit", vertelt Estelle aan Novum Nieuws. "Het is hectisch, vooral omdat het elf uur vliegen is. Dat doe je niet even in een weekendje."

Op het moment vliegt de voetbalvrouw samen met haar kinderen, Maxim (6) en Joëlle (10), eens per maand op en neer naar manlief in Amerika, die daar sinds eind vorig jaar LA Galaxy traint en tijdelijk woonruimte heeft gevonden. "De kinderen hebben op dit moment Engelse privéles, want ze moeten wel een beetje de taal onder de knie krijgen voordat we daar definitief naartoe gaan," legt ze uit. "Ze vinden het allebei ontzettend spannend."

Niet alleen de Gullits, maar ook Reinout Oerlemans en zijn partner Daniëlle Overgaag trekken naar de heuvels van Hollywood. Estelle, die goed bevriend is met Daniëlle, is ontzettend blij met de steun van de oud-wielrenster aan de andere kant van de oceaan.

"Daniëlle is een godsgeschenk", jubelt Estelle. "Het is zo fijn dat zij ook naar LA vertrekt. Ook voor de kinderen komt het goed uit. Haar kinderen kennen Maxim en Joëlle heel goed. Het is heel leuk dat ze daar allemaal samen naar school kunnen gaan."

De 29-jarige Estelle gaat in de City of Angels niet op haar lauweren rusten. De blondine heeft manager Simon Fuller, die mede ten grondslag ligt aan het succes van de Spice Girls en het tv-programma Idols, ingeschakeld om ervoor te zorgen dat ze genoeg werk heeft. Eerder maakte ze al haar schrijfplannnen voor een Amerikaans tijdschrift bekend. Onduidelijk is nog voor welk blad ze gaat schrijven. "Er zijn meerdere mensen die deuren kunnen openen, maar Simon is zeker een van de beste", zegt de blondine. "Hij weet hoe je dingen moet aanpakken en kan me sturen. Dat is fijn, zeker in een groot land als Amerika."

Gullit bracht onlangs samen met Gassan Diamonds een sieradenlijn op de markt. Estelle is vast van plan om de lijn, die in Nederland aansloeg, ook in Amerika tot een succes te maken. "Ze waren er in Amerika heel enthousiast over."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen