Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carmit Bachar verlaat Pussycat Dolls

Shownieuws

Van een zestal is Pussycat Dolls gedegradeerd tot een vijftal. Zangeres Carmit Bachar heeft de Amerikaanse band verlaten. Maar we zullen altijd zusjes blijven!"

Van een zestal is Pussycat Dolls gedegradeerd tot een vijftal. Zangeres Carmit Bachar heeft de Amerikaanse band verlaten. "Ik wilde de eerste zijn om jullie te vertellen dat ik niet langer in de Pussycat Dolls zit", schrijft ze op de website van de meidengroep. "Maar we zullen altijd zusjes blijven!"

Wat de roodharige zangeres precies gaat doen, is nog onduidelijk. Wel laat Bachar weten dat er 'spannend nieuws aankomt'. Eerder deden al geruchten de ronde over een solocarrière.

Het is de laatste tijd een komen en gaan bij de band die zich profileert met sexy liedjes en nietsverhullende outfits. Zangeres Nicole Scherzinger, het gezicht van de band, verliet de Pussycat Dolls vorig jaar om te werken aan een solocarrière, die uiteindelijk maar moeizaam van de grond kwam. Vorige maand werd bekend dat de donkere schone zich weer bij haar voormalige collega's heeft gevoegd.

Momenteel zijn de zangeressen in de studio bezig met opnamen van hun nieuwe album. De groep scoorde hits met nummers als 'Don't cha' en 'Buttons'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen