Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bridget Maasland zwanger van eerste kind

Shownieuws

Bridget Maasland is elf weken zwanger. De presentatrice onthulde het blijde nieuws in de radioshow van Ruud de Wild op Q Music. "Ik heb al echt een buikje ook."

Bridget Maasland is elf weken zwanger. De presentatrice onthulde het blijde nieuws maandag in de nieuwe radioshow van Ruud de Wild op Q Music. "Ik heb al echt een buikje ook, ik kan het niet meer ontkennen", vertelde ze lachend. Het is het eerste kindje voor Bridget en haar vriend Pepijn, met wie ze al acht jaar een koppel vormt.

De 33-jarige blondine liet in september vorig jaar weten dat een kindje mogelijk nog wel even op zich zou laten wachten. "Het kan zomaar nog twee jaar duren. Als het toch gebeurt, is het ontzettend welkom en krijgt het een warm nest", vertelde ze toen in een interview met het blad Televizier.

Bridget en haar partner zijn niet getrouwd en hebben nog geen plannen in die richting. "Ik vind het wel leuk om ooit te trouwen, maar ik ben dan wel weer zo iemand die het niet leuk vindt om zwanger te trouwen", legde ze uit in de ochtendshow. Pepijn deed in september vorig jaar tijdens de bruiloft van Ruud de Wild nog een huwelijksaanzoek aan zijn vriendin, maar dat bleek nep.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen