Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nederlandse Popstar Tialda in Duitse Playboy

Shownieuws

Tialda van Slogteren, die onlangs het Duitse Popstars on Stage won, verschijnt volgend jaar in de Duitse Playboy. "Het is een enorme eer als je wordt gevraagd."

Tialda van Slogteren, die in december de Duitse talentenjacht Popstars on Stage won, verschijnt volgend jaar in de Duitse Playboy. "Het is een enorme eer als je wordt gevraagd", vertelt de Haarlemse zangeres donderdag in De Telegraaf. "De details moeten we nog bespreken, dus ik heb nog geen idee waar de fotosessie zal plaatsvinden."

Wie denkt de 22-jarige brunette in volle glorie te kunnen bewonderen, komt bedrogen uit. "Ik ga niet helemaal bloot, laat dat duidelijk zijn", legt ze uit. "Maar wel topless."

De zangeres, die inmiddels op het podium staat met de band die uit de winnaars van de Duitse talentenjacht werd samengesteld, poseert binnenkort eveneens voor het Nederlandse mannenblad FHM. "Ik heb al in de Duitse versie gestaan, maar de Nederlandse uitgave wilde graag een nieuwe reportage maken."

Voor de FHM mag Tialda haar bh aanhouden. "Maar ik vind wel dat ik moet afvallen. Ik drink sinds zes dagen proteïneshakes om gewicht te verliezen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen