Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huub Stapel geeft scheve schaats toe

Shownieuws

Huub Stapel reed wel eens een scheve schaats. "In mijn vak kom je in aanraking met de mooiste vrouwen, die ook vaak niet onwelwillend naar jou toe zijn".

Huub Stapel heeft in het verleden wel eens een scheve schaats gereden. "In mijn vak kom je in aanraking met de mooiste vrouwen, die ook vaak niet onwelwillend naar jou toe zijn", vertelt de acteur in het maartnummer van Plus Magazine. Zijn vrouw zag zijn escapades door de vingers. "Ik was vroeger geen heilige, maar Resie maakte daar nooit een drama van."

Op het moment dat hij meer begon te voelen voor een andere vrouw, wist hij zich echter geen raad meer. "De keer dat ik écht verliefd op iemand anders werd, was vreselijk", bekent hij. "Ik werd gek van mezelf. Ik liep huilend over straat en kon niet beslissen. Ik begrijp nog steeds niet waar ik toen was met mijn gedachten."

Uiteindelijk bleek de verliefdheid een wijze les voor de nu 53-jarige Stapel. "Daarna wist ik één ding zeker: ik word nooit meer verliefd op een ander. Dat lijkt misschien onmogelijk, maar verliefdheid kun je behoorlijk goed manipuleren."

Het geheim van een harmonieus huwelijk is bewustzijn, stelt de acteur, die onlangs nog te zien was in de film 'Sextet'. "De grote valkuil van een lange relatie is dat je elkaar als vaststaand gegeven gaat beschouwen. Je mag nooit toelaten dat je relatie stilstaat, je moet eraan blijven werken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen