Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rossana Lima wil eigen naam niet kwijt

Shownieuws

Rossana Lima is dolgelukkig met Patrick Kluivert. Ze staat echter niet te trappelen om zijn naam aan te nemen. "Eigenlijk wilde ik het gewoon op Lima houden".

Rossana Lima is dolgelukkig met haar kersverse echtgenoot Patrick Kluivert, maar ze staat niet te trappelen om zijn naam aan te nemen. "Eigenlijk wilde ik het gewoon op Lima houden", vertelt ze in het maartnummer van Beau Monde. "Ik heb jarenlang aan mijn naam gewerkt en voelde er eigenlijk niet zo veel voor om daar afstand van te doen. Sterker nog, ik heb Patrick voorgesteld of hij het geen leuk idee vond om voortaan als Patrick Lima door het leven te gaan."

De voetballer reageerde niet bepaald enthousiast op die suggestie. "Hij keek me aan met een blik of ik niet helemaal goed bij mijn hoofd was", stelt ze. "Hij is zo ouderwets." Het voorstel om hun babyzoontje Shane van haar achternaam te voorzien, viel evenmin in goede aarde. "Weer keek hij me aan of het me totaal in mijn bol geschoten was."

Lima en Kluivert stapten eind vorige maand, op een maandagochtend in het stadhuis van Laren, in het geniep in het huwelijk. "Patrick vond het nogal gênant", weet de styliste. "Hij kon zich niet voorstellen dat ik als vrouw geen trouwerij wilde met een mooie jurk en zo, maar ik ben daar heel nuchter in."

Eventueel doet het koppel de ceremonie binnenkort nog eens over. "Maar dan waarschijnlijk in het buitenland. Zoiets waren we toch al van plan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen