Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spice Girls maken laatste buiging

Shownieuws

De Spice Girls hebben voorgoed afscheid genomen van hun fans. De Britse meiden gaven dinsdagavond hun laatste show in de Canadese stad Toronto.

De Spice Girls hebben voorgoed afscheid genomen van hun fans. De Britse meiden, die de afgelopen maanden de wereld over trokken met een reünietournee, gaven dinsdagavond hun laatste show in de Canadese stad Toronto.

Op de website richt het vijftal een boodschap aan hun fans. "Wie had ooit kunnen denken dat de reünie zo geweldig zou zijn?", schrijven de dames. "Dat bewijst maar weer waartoe een idee kan leiden. Dromen kunnen echt uitkomen."

De diva's kortten de tour in door optredens in Australië, China, Zuid-Afrika en Argentinië te schrappen. Familieverplichtingen vormden hiervoor de reden, lichtten de meiden toe. "We hebben allemaal kinderen en die gaan binnenkort weer naar school", zei Victoria Beckham eerder via een videobericht op de website van de Spice Girls. "We hebben altijd gezegd dat onze kinderen prioriteit hebben."

De popsterren traden eerder wel op in Duitsland, Spanje, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Voor het nummer 'Mama' beklommen ook hun kinderen het podium. Ook werd speciaal voor de reünie het nummer 'Headlines' uitgebracht, dat in Nederland geen hit werd.

Of de meidengroep nu helemaal uitgezongen is, is niet helemaal zeker. "Als ik één ding van de reünie heb geleerd dan is dat: zeg nooit nooit", zei Geri eerder deze maand over een toekomstige comeback. Wel sloot ze uit dat het vijftal ooit nog samen op het podium zal staan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen