Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pamela Anderson wil nietigverklaring huwelijk

Shownieuws

Pamela Anderson wil haar huwelijk met Rick Salomon nietig laten verklaren. De voormalige Baywatch-ster wil voorkomen dat ze haar ex alimentatie moet betalen.

(Novum/AP) - Pamela Anderson wil haar huwelijk met Rick Salomon nietig laten verklaren. De voormalige Baywatch-ster wil voorkomen dat ze haar ex alimentatie moet betalen en wil haar inkomen en eigendommen strikt gescheiden houden van die van Salomon.

Bij een nietigverklaring bepaalt de rechter dat een huwelijk nooit heeft bestaan. Een huwelijk kan onder meer nietig worden verklaard als sprake is van fraude of bigamie, of als een van de echtelieden onder invloed was van drank of drugs tijdens de plechtigheid. De woordvoerder van Anderson gereageerde nog niet op een verzoek tot commentaar waarin zij helderheid had kunnen verschaffen over haar mogelijke argumenten voor een nietigverklaring.

Maandag diende de 40-jarige blondine een verzoek bij de rechtbank in om haar zaak te laten behandelden door een gepensioneerde rechter. Dit is gebruikelijk bij scheidingen van bekende sterren, omdat de zaak hierdoor privé en buiten de rechtszaal om wordt behandeld.

Anderson en Salomon trouwden op 6 oktober in Las Vegas en maakten twee maanden later bekend ieder weer hun eigen weg te gaan.

De 40-jarige Salomon trouwde eerder met actrice Shannen Doherty. Dit huwelijk werd na negen maanden ook nietig verklaard. Ook had hij een relatie met Paris Hilton. De relatie was voorbij toen Paris erachter kwam dat Salomon achter de uitgelekte seksvideo '1 night in Paris' zat.

Anderson was eerder getrouwd met rockers Tommy Lee en Kid Rock. Ze heeft net als Salomon ervaring met seksvideo's. Tijdens haar huwelijk met Lee verscheen op internet een seksfilm van het stel, nadat eerder video's met 'vakantiebeelden' waren gestolen. Pamela trouwde in 2006 met zanger Kid Rock. Ook dit huwelijk was geen lang leven beschoren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen